Rólam

lány a lépcsőn

Nem hiszek a magolásban, végeláthatatlan házi feladatokban, hosszú nyelvtani fejtegetésekben. Hiszem, hogy a nyelvtanulásnak is haladnia kell a korral, hiszem, hogy más módszerekkel kell és érdemes elsajátítani egy adott nyelvet, mint 30 éve. Hiszem, hogy az angol nyelv nem egy tantárgy, hanem egy eszköz a világhoz, ami nélkül némák és süketek vagyunk. Hiszek a folyamatos fejlődésben mind tanuló, mind tanári oldalról. Jól ismerem az összes nyelvvizsga követelményrendszerét, összetételét. Mind tudásban, mind tananyagban készen állok, hogy felkészítselek a sikeres vizsgádra, legyen az alap- közép- vagy felsőfok.


Az idegen nyelvek mindig is nagy kedvenceim közé tartoztak tanulmányaim során. Közgazdász diplomám megszerzése után Angol Gazdasági Szakfordítói diplomát szereztem és ezzel párhuzamosan letettem az angol felsőfokú nyelvvizsgát.


Tizenegy évig dolgoztam az egyik kereskedelmi tévécsatornánál adásszerkesztőként. Ez idő alatt szerencsém volt munkámból adódóan anyanyelvi angoltanárral tanulni-fejlődni. Közelmúltban arra a döntésre jutottam, hogy szeretném teljes figyelmemet a tanításnak szentelni, így magam mögött hagytam a média világát.


Hét éve tanítok és készítek fel nyelvvizsgára diákokat. Szakmai továbbképzésemet az International House által indított Cambridge-i képzések biztosítják, (One-To-One Methodology Course) jelenleg izgatottan várom a Teacher Exam Preparation Classes tanfolyamot, ezzel is szeretném fejleszteni az óráimat.