A nyelvvizsgán túl

barányok egymással szemben

Jobban szeretnék beszélni

Várlak szeretettel, ha egyszerűen csak szeretnél jobban, folyékonyabban beszélni angolul, szeretnéd jobban érteni a külföldi barátaidat, kollégáidat vagy egyszerűen nem akarod elfelejteni mindazt, amit eddig tanultál.

Az órákat a Te igényeid alapján állítom össze mind szókincsben mind témákban a Te érdeklődési körödnek megfelelően.

Amennyiben nyitott vagy az otthoni készülésre is, úgy hetente küldök 3 készségfejlesztő feladatot, ami biztosítja a fejlődésedet és a kisebb hiányosságok pótlását.

laptop kávé telefon egy asztalon

Interjúra készülök

Szívesen segítek álmaid állásának megszerzésében, szakmai vagy általános önéletrajz elkészítésében, interjú kérdések átbeszélésében.

Külföldi tanulmányok, állásajánlatok megpályázásához is állok rendelkezésedre, vagy ha a meglévő munkahelyeden szeretnél egy kicsit jobban boldogulni az angol nyelvvel.

lábnyom

Túl sokat ülök

Egy felmérés szerint napi 9.3 órát ülünk, ami meghaladja az átlagosan alvással eltöltött 7.7 órát is.

Amerikában egyre inkább elterjedt az úgynevezett "Walk and Talk meeting" mely során a megbeszéléseket egy séta keretében bonyolítják le.

Ez ihletett meg a "Walking English" órák megalkotására.

Ezt azoknak ajánlom, akik hozzám hasonlóan szeretnek levegőn lenni, mozogni és nyitottak rá, hogy mindezt egy angol társalgási órával összekössék, természetesen a mindenkori időjárásra való tekintettel.